Keresés: Bejelentkezés
CR_Misa profilja
CR_Misa


",,Az élet egy játék és durva a grafikája"! ;) ,,Élj a mának,a hawai nyárnak"! ;)"
Male
Straight 
35 years old 
Heves Megye, State N/A 
HU
A pontozáshoz be kell jelentkezned!
Üzenetközpont
Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess ezzel a taggal, be kell jelentkezned elõször.
Legyel VIP tag most! Kattints ide!
CR_Misa ..::CitromRadio::.. ,,Meruljetek el a zenekben!" www.citromradio.hu
Utolsó bejelentkezés (profilon): 12/11/2015
Utolsó bejelentkezés (világban): 5/30/2015
Regisztráltam: 7/5/2014
Általános infó
Amiért jöttem: For a New Experience, To Explore My Sexuality, To Meet People
Családi állapot: In a Relationship
Gyermekek: N/A
Képzettség: N/A
Vallás: Christian
Dohányzok: Yes
Iszok: Yes
Foglalkozás: N/A
Testalkat: Slim / Slender
Magasság: 1' 82"
Etnikai hovatartozás: White / Caucasian
Nyelvek: English, Magyar
Közösségi állapot
Popularity:0
Karma:0
Sexiness:0
Friendliness:0
CR_Misa's Nagyító
Rólam:

MySpace Layouts

Layouts / Fast n furious / Cute Pictures

..::CitromRadio::.. ,,Merüljetek el Velünk a zenékben!" Sziasztok! Én egy általában vidám emberke vagyok,aki nagyon könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel és szeretek barátkozni,ismerkedni és jó társaságba járni,mint a VP! :) 6 éve Net Rádiózom kisebb-nagyobb megszakításokkal,mivel szeretem az embereket szórakoztatni és imádom a jó zenéket! :) Aktív tagja szeretnék lenni ennek a közösségnek,ami már egy nagy családra hasonlít inkább és az eddigi tapasztalataim alapján ide csak jó fejek járnak,aminek nagyon örülök és annak is,hogy nagyon barátságosak a tagok. :) Remélem még sok embert megismerhetek itt,akikkel jókat szórakozunk ezen a virtuális planétán! :) Mivel alapjába véve kreatív emberke vagyok,így különösen a Zaby dekorálás fogott meg nagyon,mivel ott élhetem ki leginkább ezt a szerelmem a kreativitást! :) Nem árt rólam azt sem tudni,hogy mélyen vallásos személyiség vagyok! Ezeken kívül még szeretem a videó játékokat is,mint ahogy a nevem is fémjelzi Gamer vagyok,vagyis kicsit játék orült és nagy Játékos! ;) De ami mindennél biztosabb az,hogy a világon a legjobban Páromat (Lindust) IMÁDOM!!! <3 O a mindenem immáron 4. éve lassan! :) Aminek még nagyon örülök az,hogy Dj lehetek itt is és az embereket szórakoztatjuk Párommal hetente több alkalommal! :) Ez egy fajta lelki pluszt is ad és nem kevés adrenalint! :) Jó látni,mikor sokan gyulünk össze és tetszik az embereknek amit csinálunk,valamint meghívnak különbözo helyekre a tulajok,hogy zenéljünk náluk. :) És ezek a bulik rendszeresen nagyon jó hangulatban telnek és nagyon jó beszélgetések alakulnak ki közben,sok hülyeséggel és poénokkal fuszerezve! :) Így a legfobb célunk a szórakozás és a szórakoztatás is rendszeresen teljesül! :) Citrom Rádiósként kicsit más a helyzet,egy jó csapathoz öröm tartozni és ezúton is köszönjük a bizalmat és a lehetoséget a Csapatnak! :)

Kit keresek:
Aki nem magával és a problémáival van elfoglalva és ki lehet vele jönni könnyedén! ;) Külön köszönet a Styleistunknak és Menedzserünknek minden segítségért,Liusunknak!!! :) <3 De természetesen köszönet illeti Breki Tesót,Drága párját Lucsiát,Jules-t,Rolcsy-t, kislányunkat Lincsit,Tinát és nem utolsó sorban Fisit és Hill-t is!!! :)
Több infó CR_Misa
Egyéb profiljaim/weboldalaim:
www.misaloveboy.blog.hu --> Közös blogunk Párommal! :)


Gamer & Számítástechnikai Weboldalam: --> www.elet18kereken.ucoz.hu

Érdeklodési kör:
Minden ami számítástechnika és internet! :) Amator szinten Virtual Dj.-zem,ha megszáll az ihlet! :) A Videó játékok szeretem,mivel nagy játékos vagyok! :) A honlap készítés is lázba hoz,már készítettem párat és ott is ki tudom élni a kreativitásom! :) Az ismerkedés,barátkozás,beszélgetés és orültködés pedig alap dolog! :D Ezeken kívül mit mondhatnék még?! Imádom a természetet és szeretek kirándulni is,ha lehetoségem van rá! :)
Kedvenc weboldalaim:
http://misaloveboy.blog.hu --> Közös blogunk Párommal! :)


http://www.mylittlefarmies.hu/


http://www.facebook.com/


http://www.youtube.com/


Felhokép

Zene:
Mindenevo vagyok alapjába véve,de a Rockot és a Metált nem igazán lájkolom! :D Minden ami pörgos és dallamos szívesen meghallgatom. :)
SoundCloud Csatornám: https://soundcloud.com/love-boy

Videók:
Horror az elsodleges és talán a jó akció filmek. De ezeken kívül szeretem még a természetfilmeket,a jó vígjátékokat és az izgalmas kaland filmeket is! :) A Best kategóriába tartozik a Halálos Iramban sorozat, és a Furész sorozat! <3
Könyvek:
Olvasni nem igazán szeretek! :) Így inkább pár kedvenc mondásom és idézetem írnám ide! :P Idojárás elorejelzés "Nem Vagyok Féltékeny Típus,Csak Nem Szeretem,Ha Hozzányúlnak Ahhoz, Ami Az Enyém!" ;) Ami nincs fent Youtube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva VP-n, az nem is ember! ; Nincs myspace-em, nem vagyok raj, és nem lakom tanyán. A világ egyetlen 3D-s, és leutánozhatatlanabb közösségi portálán tolom, és rajtam kívül még több millióan értik, ha azt mondom "VP vagy Ray". Keresztnevem megelozi a családnevem. Büszkén gondolok az nyereményjátékokra, a segítokre, és az ismeroseimre. Szeretem az üzeneteket, az értesítéseket, nah meg a jó társaságot. Itt élek az internet szívében, közösségben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk van a világ legtöbb jó arca. VP, én így SZERETLEK !! ? ,,Ami nem öl meg az megerosít"! "Carpediem" ,,Élj a mának"! Nyugalom a Hosszú Élet Ritka! ;) “Tanuld meg a játékszabályokat aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban.” (Albert Einstein) "A Szép Dolgok Ingyen Vannak!" ;)

 

Barátközpont
Profil kommentek
Friday, January 30, 2015 03:06 PM PST

 photo BIKINI_zpsb4f28478.jpg

 
Friday, January 30, 2015 02:38 PM PST

Anarky lejart a proba ideje , marad es felviszuk az ora szamot 10 ora egy heten leadni a szabad orakat emikenek. Versenyzonek lejart a probaideje , marad heti ketszer 3 ora emikenek leadni :) eprecske marad

 
Friday, January 23, 2015 01:15 PM PST

 photo pizsamavegleges_zps996d1c1c.jpg  photo pizsi2_zps0524f5fe.jpg

 
Tuesday, December 23, 2014 08:03 PM PST

 photo kari_zpsc9i67bgu.gif

 
Sunday, December 07, 2014 09:29 AM PST

 
Wednesday, November 12, 2014 09:51 PM PST


MySpace Flash Toys

 
Friday, October 31, 2014 03:18 PM PST

 
Monday, September 29, 2014 12:46 PM PST

 
Monday, September 29, 2014 12:46 PM PST

 
Wednesday, September 17, 2014 09:04 PM PST

Anime Image
Anime Image

 
Virtual Planet® 2021
HU-ORIG-IIS