Keresés: Bejelentkezés
FÁJÓIGAZSÁG profilja
FÁJÓIGAZSÁG


Female
Sexuality: N/A 
109 years old 
Heaven, State N/A 
Country N/A
A pontozáshoz be kell jelentkezned!
Üzenetközpont
Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess ezzel a taggal, be kell jelentkezned elõször.
Legyel VIP tag most! Kattints ide!
FÁJÓIGAZSÁG LAKOHELYEM NEM HATVAN, HEAVEN (MENYORSZAG ) OTT NINCS CREDITCARD. :D
Utolsó blog bejegyzéseim: No blog entries found.
Utolsó bejelentkezés (profilon): 12/20/2021
Utolsó bejelentkezés (világban): Soha
Regisztráltam: 11/5/2012
Általános infó
Amiért jöttem: N/A
Családi állapot: N/A
Gyermekek: N/A
Képzettség: N/A
Vallás: Catholic
Dohányzok: N/A
Iszok: N/A
Foglalkozás: N/A
Testalkat: N/A
Magasság: N/A
Etnikai hovatartozás: White / Caucasian
Nyelvek: German, Italian, English, My native language
FÁJÓIGAZSÁG's Nagyító
Rólam:
Ismertem egy embert, nem volt tul okos,de megoldotta.Maga köré gyüjtött husz hülyét és rögtön okosabbnak látszott. EGY NAGY-NAGY IGAZSÁG: AZÉRT MERT ITT JONÉHÁNY EMBERKE KAPOTT KÉT VIP ELÖFIZETÉST,CSAK UGY,NE GONDOLJA RÖGTÖN AZT,HOGY Ö ITT TEHETSÉGES LETT,MERT A TEHETSÉGHEZ HOFI PAPA SZAVÁVAL ÉLVE "ELSÖ KÖRÖN A KEDVES MAMA NUNÁJA KELL" UJ TAGOK,EGY ILYEN NEM TUL BONYOLULT ZABY ELKÉSZIÉSÉHEZ KEDVES"TANÁRAITOK" JAVARÉSZÉNEK UJRA KELLENE SZÜLETNI. :D AKI MÁR ILYET KAP,ÖRÜLHET! SMUZIKA EZ DICSÉRET,DE 4 ÉV UTÁN NEM EGY NAGY DURRANÁS EZ SE.:D
Kit keresek:
Mindenki szeretne a házához medencét,de örökös gond a LUK. Az alábbi kis videon bemutatom.hogyan kell egy összefüggö felületen LUK-at vágni. A dolog egyszerü, elkészitjük a kivágando felületet,fogunk egy LUK-at átszurjuk a felületen és kész is van. Ime a video:
Több infó FÁJÓIGAZSÁG
Egyéb profiljaim/weboldalaim:
Csak benéztem két munka között. Látom van olyan, akinek kötelezövé tették a NEVE UTÁN számokban kifejezni az EMBERI ÉRTÉKÉT.

Helyeselni tudom. :) Csak igy tovább VP-Team !!!!!!!!

AJJAJ, ÉN TÖRÖLTEM VÉLETLEN A FOTOALBUMOM, VAGY KAPTAM NÉMI SEGITSÉGET ? :DDDDDDDD

Érdeklodési kör:
Remélem a fogalmazásom megfelelö volt.Óvatosnak kell lennem,mert ismereteim szerint akik nyilvánosságra hoztak néhány ideilló IGAZSÁGOT, orákon vagy perceken belül HIPP-HOPP eltüntek innen,(sejtem nem önként és dalolva)mert mint a nevem is utal rá AZ IGAZSÁG A LEGFÁJÓBB !!!
Kedvenc weboldalaim:
Amennyiben az amerikai verzión idöm engedi a VIRTUAL PLANETEN ZABY-DEKORÁCIÓT VÁLLALOK !!!

SEGITÖKNEK ÖTVEN SZÁZALÉK KEDVEZMÉNY!!!!

A DUPLA ÁRBÓL. :DDDD

Zene:
AJÁNLOK EGY FOGADÁST ! KIVÁLASZTOK EGY ÉRTELMES FELHASZNÁLÓT AKI VALOBAN UJ, VAGY ÁTJÖN EGY HÓNAPRA AZ AMI VERZIORA, MERT OTT VIP VAGYOK EGY ÉVIG (OTT ÉN BIZTOSITOK NEKI EGY HÓ VIPET ÉS VISSZA KELL JÖNNIE IDE) VAGY KAPOK ITT EGY HÓNAP VIPET ! EGY HÓNAP ALATT BETANITOM UGY, HOGY 10-15 SEGITÖDET ,HA AKAROD ELÖRE LEIROM A NÉVSORT,RONGGYÁ VER DEKORÁCIOBAN. HA VESZITENÉK 10 SEGITÖ INGYEN-VIPÉT KIPERKÁLOM EGYÖSSZEGBEN EGY HONAPRA. :DDDDDDD TIZ-SZER INGYEN AZ TIZ SEMMI. :DDDD TEHÁT KERESEK JELENTKEZÖKET, AKIK TUDNAK VÁLLALNI EGY HÓNAPON KERESZTÜL NAPI 2-3 ORA KEMÉNY TANULÁST. EZ AZÉRT NEM OLYAN,HOGY TIZ PERC ALATT MEG LEHET TANULNI.HA NYEREK KORLÁTLAN VIP ÉLETHOSSZIG NEKEM A VIRTUAL PLANETEN. :D MOST UGROTT A FEJEMBE, EGYSZERÜBB HA AZ SC-RE MEGYÜNK, OTT VIP SEM KELL, A BASIC ÉS A VIP EDITOR KÖZÖTT SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCSEN, ZABY KORLÁTLAN SZÁMBAN INGYENES, IGAZ EGYSZEMÉLYES,DE KIS CSALAFINTASÁGGAL KETTEN BE LEHET MENNI.ONNAN BIZTOS VISSZAJÖN, FÖLEG HA NEM ÉRT NÉMETÜL. :D AZ ÉLETKOR IGAZOLÁSA OTT OLYAN BONYOLULT, MINT A NÉMET DOLGOK ÁLTALÁBAN. PRECIZITÁS-HEGYEK.EZ KOMOLY. OTT AZTÁN NYISTA VAKER,MERT VAGY MEGNÉZNEK WEBKAMERÁN, VAGY FELHIVNAK TELEFONON, EVVEL NYITNAK,ÉS AVVAL NINCS VÉGE MÉG.HA A FRAU-BA TESZEL PONTOT ÉS NE ADJ ISTEN NEM FRAU, MÁR KI IS VAGY TILTVA, NEM VACAKOLNAK.BIZONYOS WADALMÁKNAK NEM AJÁNLOM. :DDDDDDDDDDUTÁNA IRNAK EGY POSTAI AJÁNLOTT LEVELET,NEM MAILT SIMA AJÁNLOTT LEVELET,AMIRE NÉMET NYELVEN A SAJÁT KÉZIRÁSODDAL KELL VÁLASZOLNI.AZ ITTENI TULAJDONOS AZ TUDJA NEM TRÉFÁLOK, EZ IGY VAN.NA ÉS ÉN OTT VIP VAGYOK ÁM.HA MINDENT ELFOGADNAK,ÉS VESZEL VIP-ET.ADNAK EGY SZÉRIASZÁMOT ÉS EGY PIN KODOT, MINDEN EGYES VIPHEZ KÜLÖN.A PROGRAMMAL EGYÜTT FELTELEPÜL EGY PERSONAL ID KIS PROGRAM ÉS HA VIP VAGY MINDEN BELÉPÉSNÉL EZT KÉRI, PERSZE LEHET AUTOMATIKUSRA IS ÁLLITANI. FREE VAGY FREI REGISZTRÁCIO ÉPPOLY EGYSZERÜ, MINT AKÁR ITT.
Videók:
AKI NEM TUDNÁ HOGYAN NÉZ KI EGY ZABY.(ILLETVE IGY KELLENE KINÉZNI):D:D NE ÁLMODOZZ NEM ILYET KAPSZ,EZT MEG KELL CSINÁLNI,MÁR UGYE AKI KÉPES ERRE. EZ MOST KB. FÉLKÉSZ ÁLLAPOTU.HA KÉSZEN LESZ,MEGMUTATOM A BELSEJÉT IS. EGY ÖT TERMES KIS VISKÓ.:D ui.: SZÓBA SEM ÁLLTAK VELEM MIKOR JELENTKEZTEM SEGITÖNEK IDE,AZOK VALÓSZINÜ JOBBAT-SZEBBET TUDNAK KÉSZITENI. REMÉLEM. :D:D:D NEM PANASZ,CSAK MEGJEGYEZTEM.:D KÉSÖBB AZTÁN FELVILÁGOSITOTTAK,ROSSZ WEB-OLDALRA KATTINTOTTAM,ÁLLITOLAG EZ EGY VIRTUÁLIS VILÁG, NEM PEDIG A KI MIT TUD. :D:D:D:D BECSÜLET SZAVAMRA MONDOM A LAST WORLD LOGIN(UTOLSÓ BELÉPÉS A VILÁGBA) NEVER(SOHASEM)-EN FOG MARADNI. MAJDNEM ELFELEJETTEM A PROPERTY RULES -EVERYONE DECORATE-RA VAN ÁLLITVA.BÁRKI BEJÖHET MEGNÉZHETI. vww://utherverse.vww/@57442/@522829#1 JA ÉS MINDÖSSZE 500 RAY'S CHARGE VAN BEÁLLITVA.:D:D:D KIZÁROLAG A TÉNYLEG UJ FELHASZNÁLÓK KEDVÉÉRT IROM LE,A -COVER CHARGE- AZT JELENTI, JELEN ESETBEN 500 RAY'S-T KELL FIZETNI AZ INGATLANOMBA VALÓ BELÉPÉSÉRT. :D:D:D BELÉPÖDIJ VÉGÜLIS.MERTHOGY OTT ÉN IROM A SZABÁLYOKAT. :D:D ITT SAJNOS NEM.PEDIG MADARASAT JÁTSZANÉK,REPÜLNÉNEK JÓPÁRAN, MAJD ÉNEKELEM: HA ÉN SZPONZOR LENNÉK,SALLALLALA NEM TUDOM TOVÁBB. :D:D VAGY HA TUDOM,NEM MONDOM MEG. :D:D
Könyvek:
ROLAM AZT HISZIK TRÉFÁLOK DE TELJESEN KOMOLY MINDEN!:) ZÉROZÉRO,MOST AKKORÁT NYALOK.HA EZÉRT NEM KAPOK INGYEN VIP,AKKOR A TE NYELVEDEN MENNEK A MARSRA GYALOG,AZMÁR BIZTOS ,ADDIG ELÉRNE ! TÉMA A KLUB. TESSÉK EZT NÉZD MEG. EZ A WAYNE NEVÜ MESTERDEKORÁTOR MESTERMUNKÁJA. EZ KLUB!!!!! A TIED MEG HA AKVÁRIUM,AKKOR NEM ÜVEG AZ OLDALA,KEVÉS BENNE A VIZ ÉS A HAL ÉS SOK BENNE A MADÁR ÉS A MADÁRIJESZTÖ.

 

Barátközpont
Profil kommentek
Friday, November 16, 2012 03:01 AM PST
More Thanks For The Add Comments

 
Virtual Planet® 2022
HU-ORIG-IIS