Keresés: Bejelentkezés
Szuzy profilja
Szuzy


",, Soha ne hagyd hogy valaki a mindened legyen, mert ha elveszíted nem marad semmid!!!!""
Female
Sexuality: N/A 
37 years old 
City N/A, State N/A 
HU
A pontozáshoz be kell jelentkezned!
Üzenetközpont
Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess ezzel a taggal, be kell jelentkezned elõször.
Legyel VIP tag most! Kattints ide!
Szuzy Relax time
Utolsó blog bejegyzéseim: 
:)
:)
Jól vagyok k ;)
Utolsó bejelentkezés (profilon): 12/31/2021
Utolsó bejelentkezés (világban): 12/31/2021
Regisztráltam: 4/5/2015
Általános infó
Amiért jöttem: N/A
Családi állapot: N/A
Gyermekek: N/A
Képzettség: N/A
Vallás: N/A
Dohányzok: Yes
Iszok: No
Foglalkozás: N/A
Testalkat: N/A
Magasság: N/A
Etnikai hovatartozás: N/A
Nyelvek: English,
Ajándékaim
Szuzy's Nagyító
Rólam:
Hogy ki vagyok? Kipróbált már az élet,megéltem mit más soha még-nálad nyár nálam tél lett,de nem ölt meg még mindig a tél,nem csupán csak egy véletlen,hogy más kidolt de én életben... Az vagyok, akitol mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj. . . Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejtheto emlékeket orzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. . . Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi. . . Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz csodálni és végtelenül szeretni. . . Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életbol, hogy újraélhesd. . . Természetesen csupán barátságból teszem mindezt :) ................................................................................................................. Nem vagyok naiv, csak mert remélem a csodákat. Nem vagyok beképzelt, csak ismerem az értékeim. Nem vagyok önzo, csak elvárom, hogy azt kapjam, amit adok. Nem vagyok gyáva, csak kerülöm a fölösleges összetuzést. Nem vagyok szívtelen, ... amiért nem tudok sok mindenkit szeretni úgy, ahogy azt elvárnák tolem. Nem vagyok kétszínu, csak megmondom az igazat. Nem vagyok érzelgos, csak mert meg tudok hatódni. Ha szeretsz, - viszonozom, ha nem szeretsz nem érdekel! Ha kinevetsz, nem bánom. Ha pletykálsz rólam egyszer ezt a rosszat úgyis visszakapod az élettol! Én, én vagyok és ilyen is maradok!
Kit keresek:
Senkit!!!!!! Ha hülyeség van, akkor benne vagyok... Ha csavarogni kell, én ott vagyok... Ha buli van, akkor nagykorú vagyok... Ha a szívem kéne, az már másé... Ha valami kell, megszerzem... Ha valakit szeretek, azért bármit megteszek... Ha a barátom vagy, mindig számíthatsz rám... Ha beszólok, szólj vissza... Ha szeretlek, az nem hiába van... Ha azt hiszed ismersz, tévedsz... Ha azt hiszed boldog vagyok, tévedsz... Ha azt hiszed vége, még korán sincs... Ha egoistának tartasz, tudd én tisztában vagyok a hibáimmal... Ha választani kell, tedd azt... Ha szólni akarsz, mond ki... Ha kicseszel velem, visszakapod... Ha azt hiszed haragszok, az a baj h nem tudok... Ha azt hiszed ráérek, nincs idom még annyi se... Ha lehet veled hülyülni, bírlak... Ha nem megy, kár erolködni... Ha azt hiszed érdekel a pénzed, jó nagy hülye vagy..
Több infó Szuzy
Egyéb profiljaim/weboldalaim:

Érdeklodési kör:

Kedvenc weboldalaim:

Zene:

Videók:

Könyvek:
N/A

 

Barátközpont
Profil kommentek
Thursday, March 23, 2017 06:00 PM PST

uj.png

 
Monday, October 10, 2016 02:51 PM PST

Superb friends Graphic

Forward this Picture

 

Sunday, October 09, 2016 12:23 PM PST

Happy Weekend Glitter Image

Forward this Picture

 
Saturday, October 08, 2016 08:52 AM PST

Lightning picture of Thanks

imgion.com | Thank's For Add | Forward this Picture

 
Saturday, October 08, 2016 08:48 AM PST

Like your profile saying.... Soha ne hagyd hogy valaki a mindened legyen, mert ha elveszíted nem marad semmid!!!!" This is so so so TRUE!!!... but ... SAD at the same time

 

Thursday, September 29, 2016 08:29 AM PST

Glittering Butterfly Graphic

 
Tuesday, August 30, 2016 08:42 PM PST

ng5r4abozac4377srm64.jpg

 
Monday, August 15, 2016 11:56 AM PST

g5pg2fau7pnd6d70v4py.png

 
Friday, August 05, 2016 10:28 AM PST

Szia Szeretnelek megismerni, lattam amit irtal rolad, sok kozos van bennunk Kerlek irj

 
Virtual Planet® 2022
HU-ORIG-IIS