Keresés: Bejelentkezés
MonCsy_VP profilja
MonCsy_VP


"„Hiába üvölt a szél, a szikla nem hajlik meg tole.”"
Female
Sexuality: N/A 
42 years old 
City N/A, State N/A 
Country N/A
A pontozáshoz be kell jelentkezned!
Üzenetközpont
Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess ezzel a taggal, be kell jelentkezned elõször.
Legyel VIP tag most! Kattints ide!
Utolsó blog bejegyzéseim: No blog entries found.
Utolsó bejelentkezés (profilon): 3/5/2020
Utolsó bejelentkezés (világban): 1/6/2020
Regisztráltam: 8/11/2014
Általános infó
Amiért jöttem: N/A
Családi állapot: N/A
Gyermekek: N/A
Képzettség: N/A
Vallás: N/A
Dohányzok: N/A
Iszok: N/A
Foglalkozás: N/A
Testalkat: N/A
Magasság: N/A
Etnikai hovatartozás: N/A
Nyelvek: N/A
MonCsy_VP's Nagyító
Rólam:
A Virtual Planet több, mint hinnéd... Azt gondolnátok, hogy ez egy játék. De tévednétek, a VP nem játék, hanem egy 3D internet keretrendszer. Magában foglalja azokat az alapveto funkciókat melyeket külön külön használtok az interneten (chatelés, hangbeszélgetés, rádióhallgatás, tévénézés, közösségi funkciók, megosztás, üzenetküldés), így sokféle dologra használható: - lehet benne létrehozni ügyfélszolgálatokat, mozikat, - lehet tartani vagy megnézni élo online koncerteket, stand up comedy-t esteket, - lehet használni tanításra, eloadások tartására, meghallgatására - be lehet mutatni valós helyeket, és akár egyszerre több embert körbevezetni - lehet interaktív musorokat tartani, látogatni, - promóciós online rendezvényeket szervezni, vagy látogatni - müvészeti galériákat, múzeumokat nyitni, vagy látogatni - simán csak lógni, beszélgetni - próbára tenni a kreativitásotokat, új üzleti modelleket kitalálni és még sorolhatnánk, a határ a csillagos ég. Azt gondolnátok, ez egy virtuális világ. De tévednétek, a Virtual Planet virtuális világok egyre bovülo csoportja. Egyre több partnerünk van, így egyre több világ jön létre a Virtual Planetben, egyre több elérheto tartalommal és szolgáltatással. A virtuális terek nagy részét a felhasználók hozzák létre, a Virtual Planetnek csupán a magját készítette el cégünk, a többi rajtatok múlik! Azt gondolnátok, hogy a VP csak a legújabb gépeken fut. De tévednétek, a Virtual Planet koncepciójának lényege, hogy lehetoleg mindenki tudja használni, így a rendszerünk jelenlegi grafikáját szándékosan úgy terveztük meg, hogy 6-7 éves számítógépeken is muködjön a legolcsóbb internetcsomaggal is. Azt gondolnátok a VP is csak egy chat. De tévednétek, a Virtual Planet egy közösség. Egy közösség, mely magáénak érzi filozófiánkat, értékrendünket. Mivel alapveto része értékrendünknek a tolerancia, és az egymás iránti tisztelet, így senkire nem eroltetjük rá filozófiánkat, tiszteljük ha valaki más értékrendet követ, és erre lehetosége van a rendszeren belül, hiszen bárki létrehozhatja makro-közösségét. Ennek ellenére, az a tapasztalat, hogy igény van arra amit képviselünk, hiszen közösségünk egyre bovül, és büszkén állíthatjuk, hogy tagjaink hírünket viszik, meghívják barátaikat, hogy legyenek a közösség részei és... Közösen építsünk valami jót!
Kit keresek:
Sok az olyan ember, ki mosolyog a szemedbe, A hátad mögött meg a föld alá eltemetne. Sok embernek azért annyira nagy a szája, Mert nem tudja feldolgozni azt, hogy jobb vagy nála. Milyen igaz ez a kis idézet ami egy dal címbol van, ennek ellenére szívesen találkozok emberekkel egy esélyt mindenki megérdemel :):) Tapasztalatból írom akikkel eddig találkoztam VP-rol mind nagyon jó fejek egyéniségek Bátran ismerkedj szórakozz csak ad önmagad és nem fogsz csalódni! :)
Több infó MonCsy_VP
Egyéb profiljaim/weboldalaim:
Ez egy saját készítésu kis videó magamról.Igaz nem most készült már :)

https://www.youtube.com/watch?v=SUVXGQ2R5kw

Érdeklodési kör:
Minden érdekel,kivéve a magán életed !! Ha depis vagy és csak sajnáltatni akarod magad FELEJTS EL!!..és REGIZZ KI!! :D
Kedvenc weboldalaim:
N/A
Zene:
Zene nélkül nincs élet,engem is ez éltet! Jöhet minden ami rock,de természetesen bármilyen stílust szívesen meghallgatok.. sot mulatni is nagyon tudok. :)
Videók:
N/A
Könyvek:
Az élet egy nagy nyitott könyv abból olvasok ,és tanulok.

 

Barátközpont
Profil kommentek
Monday, August 15, 2016 11:28 AM PST

5f8s93he3j6f9rcv7re8.png

 
Virtual Planet® 2020
HU-ORIG-IIS