Keresés: Bejelentkezés
Esly profilja
Esly


"Nem Bak vagyok! Miért azt írja ki?"
Female
Sexuality: N/A 
37 years old 
City N/A, State N/A 
HU
A pontozáshoz be kell jelentkezned!
Üzenetközpont
Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess ezzel a taggal, be kell jelentkezned elõször.
Legyel VIP tag most! Kattints ide!
Esly zenet hallgat es tancol. :)
Utolsó bejelentkezés (profilon): 9/25/2021
Utolsó bejelentkezés (világban): 3/24/2021
Regisztráltam: 1/12/2014
Általános infó
Amiért jöttem: Barátkozás, Jó hangulat
Családi állapot: N/A
Gyermekek: N/A
Képzettség: N/A
Vallás: N/A
Dohányzok: No
Iszok: No
Foglalkozás: N/A
Testalkat: N/A
Magasság: N/A
Etnikai hovatartozás: White / Caucasian
Nyelvek: N/A
Ajándékaim
Esly's Nagyító
Rólam:
Mondd, neked mit jelent, hogy annál nagyobb szeretet nincs Mint ha másokért önként adnád az életed.... ...Ott ahol neten beszélgetnek már csak az emberek És vita tárgya lett, hogy mit jelent a tisztelet Ahol a különbség férfi és a no között Lassan fogyatkozik, mint éj a kelo nap mögött. Ott, ahol a holnap gyakran másolja a tegnapot Mert az ember a hibáiból tanulni nem szokott. Ott ahol a béke folyton pengeélen tántorog A fehér galambot is „vadasan tálalod”.

Welcome
Welcome
Welcome
Welcome

" Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér." (Stephenie Meyer - Twilight)

"A Föld mint egy album, Az albumban fényképek az emberek, A képekre Isten azt írta, hogy: Csak örömmel nézheted. A Föld csak egy album, Az albumban fényképek az emberek, A képeket nézve megérted, hogy A haragra fakul és a mosolytól lesz színesebb...a mosolytól fényesebb!" /Kowalsky: Mosolydal/
"Nincs idom azokra, akik gyulölnek engem. Nincs idom vitatkozni azokkal, akik nem értenek engem. Nincs idom foglalkozni azokkal, akik közömbösek számomra. Mert én azokkal törodöm, akik szeretnek engem, beszélgetnek velem, megértenek, akiknek hálás és fontos vagyok. Az élet nagyon rövid ahhoz, hogy elfecséreljem azokra az emberekre, akik erre nem méltóak..."

Closeup of dolphin

Free Dolphin Cursors at www.totallyfreecursors.com

Kit keresek:
Jófej emberekkel. :) My Other Profile/Website Links:

Interests:
Több infó Esly
Egyéb profiljaim/weboldalaim:
VP blog:
http://vp-vilagfotok.blogspot.hu/

Facebook:
www.facebook.com/ovodai.elet
www.facebook.com/Eslyphoto

Érdeklodési kör:
Dance, Photo, Hair A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Kedvenc weboldalaim:
Kreatív ötletek
Fodrászat
Fotózás
Tánc

Zene:
mindenféle foleg retro, bollywood, bellydance
Videók:
Bollywood: Hum Tum, Devdas, Monsoon Wedding Táncos filmek, vígjáték, igaz történet alapján készült filmek Dokumentumfilmek
Könyvek:
sok van szeretek olvasni Pszichológia ------------------------------------------------------------------------------------ Idézetek: "Olyan hamar visszajövök, hogy nem lesz idod hiányolni. Vigyázz a szívemre - itt hagytam nálad." (Stephenie Meyer - Eclipse) ------------------------------------------------------------------------------------ "Ha visszamehetnél és megváltoztathatnál valamit az életedben, Megtennéd? És ha igen… Jobbá tennéd az a változás az életedet? Vagy összetörné a szívedet? Esetleg másét? Teljesen más utat választanál? Vagy csak egyetlen dolgon változtatnál? Csak egy pillanaton? Amit mindig is vissza akartál kapni?" (Tuti Gimi) ----------------------------------------------------------------------------------------- "Minden egyes pillanat az élet mozaikköve - világos és sötét, színes vagy kopott, arany vagy ébenfekete. És ahogy a mozaikot is csak egész képként a távolról szemléljük, és csak ritkán vesszük szemügyre egyenként a muvészien egymás mellé rakott kövecskéket, ugyanúgy nem látjuk a pillanatot sem, melynek mindent köszönhetünk. Amit életnek nevezünk, az végül is nem más, mint számtalan pillanat gyujteménye." (Stefan Klein) --------------------------------------------------------------------------------------- "A fájdalom sokféleképpen jelentkezik. Egy kis szúrás, vagy égeto érzés, a váratlan fájdalom, a mindennapok szokványos fájdalmai. És ott van az a fájdalom, amit nem nyelünk le, az a hatalmas nagy fájdalom, ami minden más érzést elnyom, feledteti a világ többi dolgát. A végén csak arra gondolunk, mennyire fáj, ami történt. Hogy hogy kezeljük a fájdalmat, az rajtunk áll: érzéstelenítünk, elhessegetjük, felvállaljuk, letagadjuk, de néhányunknak az a leghatásosabb gyógymód, ha valahogy átvergodünk rajta." (Grace Klinika) ---------------------------------------------------------------------------- "Eljön egy pont az életünkben, amikor hivatalosan felnotté válunk. Elég idosek leszünk, hogy szavazzunk, igyunk és más felnottes dolgokban vegyünk részt. Hirtelen elvárják, hogy felelösségteljesek legyünk. Komolyak, felnöttek. Megnövünk, megöregszünk, de felnövünk-e valaha is? Valahogy felnövünk, családunk lesz, férjhez megyünk, elválunk, de többnyire ugyanazok a problémáink, mint tizenöt évesen. Mindegy, mennyit növünk vagy öregszünk, akkor is örökké botladozunk, örökké keresgélünk." (Grace Klinika) ------------------------------------------------------------------------------------------- "Próbáltál már félhomályban beszélgetni valakivel? Nem a szerelmeddel, de akár a barátoddal is! Mondjuk észrevétlenül leszállt az este, és besötétedett. Érezted, hogy oszintébb lettél? Érezted, ha valaki villanyt gyújt, hirtelen megváltozik közöttetek minden? Nem a szemeteket, a lelketeket vakítja a fény! Érezted, hogy a villany-fény valami meghittséget ver széjjel? "Jaj, oltsd el, olyan jó volt idáig sötétben beszélgetni!" Sötétben a lélek könnyebben válik meztelenné." (Müller Péter)

 

Profil kommentek
Sunday, December 11, 2016 08:09 PM PST

13ujk18ajo1jw2hwkqgx.jpg

 
Sunday, March 08, 2015 06:57 PM PST

 photo Nnapi Plakaacutet Havana_zpsuksbbt4c.jpg

 
Friday, January 30, 2015 02:10 PM PST

 photo BIKINI_zpsb4f28478.jpg

 
Thursday, January 29, 2015 04:00 PM PST

 photo SELLOPARTI_zpsde8012ab.jpg

 
Friday, January 23, 2015 01:02 PM PST

 photo pizsamavegleges_zps996d1c1c.jpg  photo pizsi2_zps0524f5fe.jpg

 
Saturday, September 13, 2014 12:11 AM PST

 photo eskuvoi_meghivo_zps35f82bee.jpg

 
Virtual Planet® 2021
HU-ORIG-IIS