Virtual Planet Közösségi Portál

Select your look

Férfi
Male
Female
Megjegyzés: Később változtathatsz ezen a 3D világban is.
Válassz bőrszínt
/Controls/Login/images/{gender}_white.png /Controls/Login/images/{gender}_asian.png /Controls/Login/images/{gender}_black.png /Controls/Login/images/{gender}_latin.png
/Controls/Login/images/{gender}{index:1}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:5}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:4}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:6}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:3}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:2}.png

Login Information

Verify Yourself

Download

Gratulálunk - most kerestél 100 Chipet!!!
Betöltés...

Tagkeresö

Keresem azt a   aki  és  közötti

Lakóhelye 
Település (írj be egyet)


Tagjaink

Már 84293 tag vár!


Top 3 hely

™Best OF Music Trio® 5 tag tartózkodik itt éppen
Elvarázsolt Erdő 3 tag tartózkodik itt éppen
Kicsi Park Üres 3 tag tartózkodik itt éppen

Letöltési segédlet | Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat
A közösségi portál


A VP egy közösségi oldal, csak magyar tagokkal, melyen ingyenesen köthetsz új barátságokat, küldhetsz üzenetet, kommentet, blogolhatsz, vagy megoszthatsz képeket, videókat, stb... Nálunk nem kell megadnod a teljes nevedet, sem a telefonszámod. Folyamatosan növekvő közösségünknek már 52000 tagja vár Rád, hogy csatlakozz.A virtuális világ

Internetes jelenléted itt teljesedik ki igazán, a Virtuális Világban olyan eszközök segítenek, mint a chat, audió beszélgetés, privát chat.
Ezekhez társulnak az interaktív események, melyek látogatásával nem csupán képeket vagy videókat oszthatsz meg barátaiddal, de élményeket is!

A Virtuális Világba azokkal az adatokakal tudsz belépni, amiket a közösségi oldalra való regisztrálásnál megadtál, azonban ehhez előtte le kell töltened a 3D böngészőnket.

Pár egyszerü lépéssel már csatlakozhatsz is a többiekhez!

1. A bal oldalon kattints a "Regisztráció" feliratra, majd a megnyíló ablakban kövesd a lépéseket, válassz avatárt, add meg a neved, és jelszavad (Fontos: ha a jelszavadban szerepel a nulla, akkor ne a numpadon üsd be!)

2. Az utolsó ablakon kattints a letöltés gombra és töltsd le a 3D böngésző telepítöjét.

3. A letöltések közül indítsd el a "VWWsetup.exe" fájlt, azaz a telepítőt. (Fontos: ne változtasd meg a telepítési útvonalat, mert az a kliens zökkenőmentes futtatását veszélyeztetheti)

4. A telepítő végigfutása után, kattints a befejezés gombra, és innentől a start menübol bármikor elindíthatod a 3D böngészőt, és csatlakozhatsz a többiekhez.

Jó szórakozást!

Gyakori kérdések

A profilomon be tudok lépni, de a VP alkalmazás "hibás felhasználónév vagy jelszó" hibát jelez.

Általában ilyenkor a jelszóban szereplő 0 karakter a ludas. Ha van 0 a jelszavadban próbáld meg a billentyűzet bal oldalán található 0-t használni.

Ugye nem lesz vírusos a gépem a VP telepítésétől?

Természetesen nem, a VP alkalmazás telepítése teljesen biztonságos, sokan napi szinten használják.

Mennyibe kerül a VP?

A VP legtöbb funkciója teljesen ingyenes.

Nem kaptam hitelesítő emailt.

Előfordulhat hogy ha GMAIL-es vagy akkor automatikusan visszaigazolásra került az emailcímed. Itt ellenőrizheted, hogy vissza van-e igazolva: Email ellenőrzés

Miért kell PIN kód?

A PIN kód a VP-n belüli vásárlás vagy egyéb tranzakciók miatt szükséges, ezért fontos, hogy megjegyezd, és ne add ki senki másnak.

Betöltés...